sâmbătă, 14 ianuarie 2012

membrane bituminoase

Impermeabilizarea oricarui gen de acoperis, impermeabilizarea teraselor, acoperisurilor netede, peretilor de retentie, impermeabilizarea fundatiilor, reconditionarea acoperisurilor, reabilitarea acoperisurilor, impermeabilizarea sub tigle sau sindrila, impermeabilizarea peretilor de retentie, invelirea planseelor, invelirea acoperisurilor, invelirea teraselor se realizeaza cu membrane bituminoase termosudabile cu flacara sau cu aer cald dupa caz.

Acestea pot fi armate cu fibra de sticla (au indicativul „V" sau VA - fibra de sticla cu stat de ardezie) sau poliester (indicativul P sau PA - poliester cu ardezie). Sunt realizate prin combinarea a doua elemente principale: mixtura bituminoasa si suportul sau, armatura, care poate fi din poliester sau fibra de sticla. Ele pot fi impregnate pe una dintre fete cu nisip sau agregate de dimensiuni mai mari.
Pentru a rezista la variatiile de temperatura si pentru a-si mentine mult mai usor caracteristicile atunci cand este expus la caldura sau chiar la valori scazute, bitumul din componenta membranelor este modificat cu polimeri. Cei mai utilizati polimeri sunt polipropilena atactica (APP) si cauciucul stiren-butan-stiren (SBS). Membranele de tip APP prezinta o buna stabilitate la temperaturi inalte, flexibilitate la rece si o rezistenta mare la
imbatranire.

Membranele tip SBS (cauciuc sintetic termoplastic) se caracterizeaza prin flexibilitate la rece, alungire pe dorn de 2000 %, revenire elastica de pana la 100 %, rezistente mecanice bune si o rezistenta mare la stres si imbatranire.

Membranele bitumate pot fi intrebuintate pentru hidroizolatii intr-un strat sau doua – la fundatii si subsoluri, terase circulabile si necirculabile, acoperisuri de bloc, acoperisuri industriale, sisteme de acoperisuri verzi (gradini suspendate) –, dar si la refacerea (repararea) izolatiilor vechi

Membranele bituminoase sunt utilizate in sistemul integral de termohidroizolatie, monostrat sau dublu strat, la hidroizolarea suprafetelor inclinate sau orizontale, realizate din zidarie, beton, mortar de ciment, panouri din lemn sau astereala. Se pot realiza hidroizolatii la: suprafetele inclinate, terase circulabile sau necirculabile, pardoseli metalice, parcari, subsoluri, poduri, viaducte sau canale.

Punerea in opera a membranelor hidroizolatoare se realizeaza prin termosudare, utilizandu-se arzatorul cu flacara, iar suprapunerea membranelor se face transversal pe minim 10 cm, iar longitudinal pe minim 8 cm. Dupa incalzirea cu arzatorul acestea vor fi presate cu o rola presoare.

CONDURARU GRUP SRL - Departament Montaj:
Societatea este aplicator specializat in montajul de termo si hidroizolatii civile si industriale cu membrane pvc, montaj membrane bituminoase, montaj tabla autoportanta, montaj vata bazaltica, montaj membrana bituminoasa, montaj hidroizolatie bituminoasa, montaj hidroizolatie pvc , montaj membrana epdm, montaj membrane hidroizolatii, montaj polistiren expandat, montaj polistiren extrudat, placari cu polistiren, renovari terase, reabilitari fatade, montaj sindrila, lucrari de hidroizolare, termosistem de fatada, sistem de fatada, placari fatade, anvelopari fatade, montaj termosistem fatada, placari cu polistiren, montaj hidroizolatie, montaj izolatie, sisteme de izolatie, izolatii termice, confectii metalice, sape mecanizate, panouri sandwich montaj, structuri metalice etc..

CONDURARU GRUP SRL - Departament Distributie:
Deasemeni societatea noastra va furnizeaza o gama larga materiale pentru termoizolatii si hidroizolatii prin distributia de amorse bituminoase, membrane bituminoase, membrane pvc, membrane autoadezive, sisteme de fatada, polistiren extrudat, polistiren expandat, vata minerala, folie anticondens, sindrila bituminoasa, hidroizolatii bicomponente, mortare hidroizolante, adezivi, sisteme de izolatie, izolatii termice, materiale pentru hidroizolatii, materiale pentru termoizolatii, materiale pentru izolatii, mortare impermeabile, membrane pentru hidroizolatii, folii pvc, folii hdpe, plase din fibra, plase sudate, glafuri din tabla zincata, atice, panouri sandwich, ciment, gleturi, adezivi, vopsea lavabile, vopsea decorativa, dibluri etc.

CONDURARU GRUP SRL garanteaza cu experienta acumulata, logistica interna, personalul calificat si nu in ultimul rand prin asigurarea tuturor serviciilor prestate prin polita Groupama ce aduce un plus de garantie pe timp indelungat asupra lucrarilor realizate.


Telefon: 0721.724.104 , 0724.302.373 , Tel/Fax: 021.410.4400

Site: www.conduraru-grup.ro ; www.condurarugrup.ro

Telefon: 0721.724.104 / 0724.302.373 / 0727.702.257 / 0727.702.258 Tel/Fax: 021.410.4400 E-mail: hidroizolatii@conduraru-grup.ro / comercial@conduraru-grup.ro office@conduraru-grup.ro Site: www.condurarugrup.ro www.conduraru-grup.ro